A vállalkozás profiljába a biztonságtechnikai eszközök telepítése, kivitelezése is beletartozik. Alapvetően nem ragaszkodunk márkához, típushoz. Ezen feladatokat Budapesten kívül is tudjuk végezeni.
Az esetek nagyrészében a jelenségek körülírásából meg lehet állapítani mi okozza a gondot. Tehát egy várható elkészülési idő is kalkulálható.
Az alkatrész beszerzési idejétől függ nagyban. Ideális esetben ez egy munkanapot vesz igénybe. Csereegység esetén általában 2 munkanapon belül elvihető az eszköz.
Processzor-, videókártya paszta csere, HDD-SSD csere, pormentesítés, telepítések egy munkanappal kalkulálható. Biztonságtechnikai eszközök karbantartása bejelentéstől számított 3 munkanap.
Több eszköz, összetett kérések esetén kérjen ajánlatot. Kérjen ingyenes ajánlatot. Emailen akár 10 percen belül választ, ajánlatot is kaphat a kérésére.
A vállalkozás profiljába a biztonságtechnikai eszközök telepítése, kivitelezése is beletartozik. Alapvetően nem ragaszkodunk márkához, típushoz. Azonban fontos megjegyezni, hogy amennyiben a beléptető rendszert munkaidő logolásra, vendégek nyílvántartására is szeretnénk haszálni előre jelezni szükséges. Ezzel kapcsolatosan mindig egyeztetés fog történni a gördülékeny telepítés biztosítása miatt. Ezen feladatokat Budapesten kívül is tudjuk végezeni.
Rendszergazdai profilomba tartozik a távoli segítségnyújtás is. Szoftveres problémák esetén ez egy bevett szokás.
A szervízmunkálatok előtt, illetve után is tisztítva, fertőtlenítve van az eszköz. A fertőtlenítés 99,8%-os tisztaságú vízmentes alkohollal történik. Nem korrozív, nincs maradványanyag, műanyag felületeken is használható.
Természetesen foglalkozom a felsoroltakkal, gyártó, típus megkötések nélkül.
Szimpla vidókártya, tápegység, RAM bevizsgálása? Egyéb, más fel nem sorolt kérés? Szinte minden informatikai kérdésben segítségére lehetek.