Gázkészülékek

Telepítése, beüzemelése, szervizelése

Telefonszám

+36-20-242-6690

E-mail cím

info@oksetup.hu

Nyitvatartás

H-P 8:00-18:00

Sz: 9:00-14:00

Az készülékek megbízható, probléma mentes működése érdekében mindig végeztesse el az éves karbantartást!

Rendelje meg éves karbantartását E-mailben, telefonon vagy akár Facebookos felületünkön!

Így pénzt takaríthat meg a követezőkkel: Garanciális készülékeknél garancia folytonosságot biztosítunk. A 3. év letelte után pedig kiterjesztett garanciát tud vásárolni tőlünk kedvezményes áron ARISTON gázkészülékekre, elkerülve a váratlan, nagy kiadásokat és az esetleges fűtéskimaradás okozta kellemetlenségeket.

Telepítés, beüzemelés, karbantartás, hibabejelentés

 

Fotó vagy dokumentum csatolása esetén kérem az info@oksetup.hu email címre küldje meg.
Garanciális ügyintézéshez kérem küldje el a beüzemelési, karbantartási munkalapokat.

Miért minket válasszon?

Dömsöd Művelődési ház
Dömsöd Művelődési ház

Hivatalos márkaszerviz

Cégünk hivatalos ARISTON, BOSCH, VIESSMANN partner. A gyártói előírásokat ismerjük, s az üzembehelyezést, javításokat, kötelező karbantartásokat gyártói minőségben végezzük el!

Termékismeret

Néhány márkával foglalkozunk csak, viszont a termékpalettát teljeskörűen ismerve. !Mi NEM próbálkozunk! Mi megoldunk! A készülékek minden csínját-bínját ismerjük!

Hiba diagnosztika

A jelentkező hibákat kimérjük, diagnosztizáljuk. Elkerülve a felesleges, költséges alkatrész cseréket. Erre is garanciát vállalunk!

Legkorszerűbb műszerekkel dolgozunk

Munkánkhoz számtalan mérőműszer szükséges. Minden mérésünk jegyzőkönyv készítésre alkalmas műszerekkel készül, bizonylatolhatóan, akár digitálisan is! Kérésre, rendelkezésre bocsájtuk!
Eszközeinket laboratóriumban évente kalibráljuk!

Bizonylatolás

Beüzemeléseinket, javításainkat, karbantartásainkat minden esetben munkalappal dokumentáljuk. A készülékek előéletét követhetően szükséges tartani. 

Keringési hibát tapaszal? Esetleg dugulás lehet a rendszerben? Ingadozik a melegvíz? Vagy talán egyáltalán nincs melegvíz?

A következő diagramon jól láható a kazán nem megfelelő működése:

A fekete szín az előre menő, meleg ág,  a zöld a hőcserélőből visszatérő víz, hideg ág hőmérsékletét mutatja.

Aktív melegvíz készítési igény mellett elindul a kazán HMV készítésre, melegíti a vizet, viszont az ki-be kapcsol folyamatosan. Így a készítendő melegvíz nem vagy csak alig meleg.

A probléma forrása a szűkült áramlási keresztmetszet a szekunder hőcserélőben, amely a fűtési rendszerből került bele. Ez okozza a szinuszos, ingadozó hőmérsékleti görbét, a komfort csökkenését.

Megfelelő működés esetén egy közel konstans, állandó vonalat kellene lássunk az előre és a visszatérő oldalon is.

Amennyiben nem működik megfelelően a kazán, és nem találgatást szeretne, hanem célzott megoldást, keressen minket bizalommal!