KÉRJEN INGYENES SZAKTANÁCSADÁST ÉS RÉSZLETES ÁRAJÁNLATOT!

Fűtésrendszer szerelés

Az OKSETUP SOLUTIONS Kft., mint épületgépészeti vállalkozás, természetesen fűtésrendszer kivitelezésével és javításával is foglalkozik.
Lépést tartunk a legmodernebb fejlesztésekkel, technológiai újításokkal, immáron hatodik éve.

Vállaljuk új vagy meglévő fűtésrendszer szerelése ,kivitelezése, átalakítása, felújítását.

Gázkészülék, hőszivattyú hozzáépítése új, vagy akár meglévő rendszerhez is.

Hibrid rendszer telepítése

Fűtésrendszer tisztítás

20 éves padlófűtési rendszer

A váratlan meglepetések elkerülése miatt, Mi minden esetben javasoljuk, saját kivitelezésünket rendszermosással, vagy a fűtésrendszer sajátosságai esetén, hőcserélővel történő leválasztással készítjük el. Ezen felül Y-szűrő, iszapleválasztó beépítése kerül beépítésre, s készreszerelés után a rendszervizet inhibitorral, padlófűtés biociddal kezeljük.

Garancia? Lenni vagy nem lenni:
A kazán és hőszivattyú gyártók a készülékre biztosított 3-5 éves garanciát vízkezeléshez is köti.

Abban az esetben ha egy meghibásodás a rendszer elszennyeződéséből keletkezett, a hidraulikus egységek (szivattyú, váltószelep, hőcserélők, stb.) javítása esetleg cseréje nem garanciális problémákra vezethetőek vissza. Így várhatóan fizetős beavatkozások lesznek.

 

Problémát tapasztal a radiátoros vagy padlófűtési rendszerben?

Nem melegszik fel? Foltokban meleg és hideg a felület vagy a padló? Nem indul a szivattyú? Esetleg alul vagy felül méretezett lehet? A fűtésvezérlés meghibásodhatott, vagy modernizálni szeretné?

Amennyiben nem működik megfelelően a fűtés, anomáliákat vél felfedezni és nem találgatást szeretne, hanem célzott megoldást, keressen minket bizalommal E-mailben, telefonon, vagy akár Facebookon!

Miért minket válasszon?

Hivatalos márkaszerviz, minősített kivitelező

Cégünk hivatalos ARISTON, BOSCH, VIESSMANN partner. A gyártói előírásokat ismerjük, s az üzembehelyezést, javításokat, kötelező karbantartásokat gyártói minőségben végezzük el!

Termékismeret

Néhány márkával foglalkozunk csak, viszont a termékpalettát teljeskörűen ismerve. !Mi NEM próbálkozunk! Mi megoldunk! A készülékek minden csínját-bínját ismerjük!

Hiba diagnosztika

A jelentkező hibákat kimérjük, diagnosztizáljuk. Elkerülve a felesleges, költséges alkatrész cseréket. Erre is garanciát vállalunk!

Legkorszerűbb műszerekkel dolgozunk

Munkánkhoz számtalan mérőműszer szükséges. Minden mérésünk jegyzőkönyv készítésre alkalmas műszerekkel készül, bizonylatolhatóan, akár digitálisan is! Kérésre, rendelkezésre bocsájtuk!
Eszközeinket laboratóriumban évente kalibráljuk!

Bizonylatolás

Beüzemeléseinket, javításainkat, karbantartásainkat minden esetben munkalappal dokumentáljuk. A készülékek előéletét követhetően szükséges tartani.